Personal i voluntaris

L’associació compta amb 4 treballadors actualment i uns 50 voluntaris.

Cheryl G. Reid

Agent Support

Liz M. Stair

Agent Support

Doris P. Amos

Agent Support

L’equip

Personal i voluntaris

El personal i els voluntaris d’EduFem compten amb experiència diversa, disposats a compartir els seus coneixements, habilitats i valors per tal d’eliminar els obstacles que es troben les dones en el seu entorn educatiu, laboral, polític i social igualitari. Els membres de l’associació creuen que les persones són l’element clau de les nostres societats i comunitats, compostes per la fusió dels coneixements, habilitats, actituds personals i socials de tots els ciutadans. La seva diversitat crea un recurs econòmic fonamental per a les necessitats del conjunt de la societat.

Actualment, l’associació compta amb 4 treballadors i uns 50 voluntaris; per a activitats i iniciatives específiques, EduFem compta amb un grup d’experts externs per dirigir-les.

El perfil d’alguns dels principals membres del personal és el següent:

Arianna Vitiello

Treballadora social

Llicenciada en Treball Social i doble Màster en Relacions Internacionals i Diplomàcia. Expert en tercer sector, polítiques socials i relacions internacionals amb una llarga experiència com a educador en entorns educatius formals i no formals. Experiència en lideratge de grups de treball internacionals i coordinació i implementació de projectes internacionals.

Júlia Vilafranca

Treballadora social

Llicenciada en Llengua i Literatura i Màster en Educació Superior. Experiència en la coordinació de projectes internacionals en l’àmbit educatiu i en la gestió d’equips internacionals i multidisciplinaris. Expert en educació no formal i informal d’adults i coordinació de projectes. Especialitzat en suport a ONG i pimes en processos d’internacionalització i digitalització.

Alejandro Ponce

Psicòleg

Psicòleg i treballador de joventut. Llicenciat en Psicologia amb menció especial en Psicologia de la Salut. Més de 10 anys d’experiència en l’àmbit educatiu, intervenint en totes les etapes d’escolarització dels 6 als 18 anys. Avaluació del perfil acadèmic i de les dificultats d’aprenentatge. Participació en programes per al desenvolupament de la intel·ligència emocional en entorns escolars. 3 anys col·laborant en projectes d’educació d’adults Erasmus+.

Ellen Garcia

Treballadora social

Treballadora social experta en Acompanyament, Prevenció, Assessorament i Atenció a l’usuari. Experiència en el sector dels serveis socials públics, especialment en el suport i l’assessorament dels migrants nouvinguts en tràmits, burocràcia i habitatge.